Viisi fak­taa käy­te­tyistä koneista

Oletko kiin­nos­tu­nut tie­tä­mään käy­te­tyistä koneis­tamme?
Tässä sinulle viisi fak­taa!

1. Käy­te­tyn koneen osta­mi­nen Pons­sen maa­il­man­laa­jui­sesta ver­kos­tosta on help­poa. Glo­baali myyn­ti­tii­mimme tun­tee met­sä­ko­neet ja löy­tää sinulle par­haan mah­dol­li­sen rat­kai­sun.

    2. Pons­sen vaih­to­ko­ne­va­li­koima koos­tuu eri val­mis­ta­jien har­ves­te­reista, har­ves­te­ri­päistä, kuor­mat­rak­to­reista ja muista työ­ka­luista ja lait­teista.

    3. Me Pons­sella haluamme pit­kä­ai­kai­sia asia­kas­suh­teita, ja tii­mimme tuki on käy­tet­tä­vis­säsi myös käy­te­tyn koneen kau­pan jäl­keen.

    4. Ponsse tar­joaa takuun käy­te­tyille koneille. Tun­nemme myy­mämme tuot­teet ja voimme arvioida ris­kit kans­sasi sekä aut­taa sinua teke­mään par­haan valin­nan.

    5. Pons­sen kier­to­ta­lous­osaa­mi­nen on eri­tyi­sen vah­vaa varaosa- ja käy­tet­ty­jen konei­den lii­ke­toi­min­nassa. Myymme ja kun­nos­tamme käy­tet­tyjä koneita kai­killa mark­ki­noil­lamme. Ammat­ti­tai­tois­ten mekaa­nik­ko­jen kun­nos­ta­mat vaih­to­ko­neet voi­daan päi­vit­tää eri­lai­silla varao­sa­pa­ke­teilla vas­taa­maan tämän päi­vän met­sä­ta­lou­den vaa­ti­muk­sia.

    Lue lisää Pons­sen käy­te­tyistä koneista verk­ko­si­vuil­tamme: https://www.ponsse.com/fi/vaihtokoneet